Известие
Collapse
No announcement yet.
отиде ми оргиналния тас
Collapse
X
-
в Русе миналата година пазарих за другата алфа която бе блъсната,там тогава имаше 3 броя едната бе суперка.аз и взех всичко от ляво.другите работи може и да седят.Русе с.Мартен 0889433121 НиколайMercedes Benz S Class 3.2i 2004
166 2.4 JTD '02
164 2.5 TD '98 ex
Човешко е да се греши, но за да се объркат съвсем нещата е необходим компютър.
Comment
-
Много тъпо се получи.Преди 2 дена колата изглеждаше супер,а сега като герой от филма Терминатор.
Изглежда много гадно колата,но пораженията не са големи.
Успех с ремонта и я дай на кадърен бояджия иначе след време ще береш ядове.Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
До къде стигна с ремонта?Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95
Comment
-
Първоначално публикувано от VLADius Покажи съобщениеМалкия дявол си повикал. Добре, че се е разминало без нищо - щото тва си е без нищо. А за бояджията Бобо е много прав - иначе след година ше си като с опел (нарочно го пиша с малка буква, така де то да не е кола).Алфа Ромео 147 2.0 Selespeed НА ЧАСТИ 2 БРОЯ
АЛФА РОМЕО 156 1.6 Т.С. НА ЧАСТИ
АЛФА РОМЕО 147 1.6 Т.С.ЕКО НА ЧАСТИ
eX Alfa Romeo 164 Super 2.5 TDi , 155 2.0 , 75 2.0
Comment
-
Първоначално публикувано от icedoc Покажи съобщениеАз също не харесвам опел , ама ако си се возил в новия медел Insigna мисля че беше ...новото си е ново !fftopic
Търся спонсор .
Дето се вика : Прости ми отче съгреших и имах нечисти помисли .
Но след като карах тест драив на Opel Insignia определено бих сменил марката ако можех да си го позволя финансово . За сравнение карах и Алфа 159 а после и МиТо но никое от тях не ме грабна така както Инсигниа-таНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Имам такъв тас, оригинален и чисто нов. Бяха ми го поръчвали по щета, но така и не го сложих, защото моята беше с такива като на 156 и съответно объркаха и така и не го използвах.
Звънни ми ако искаш, само трябва да го изровя, ако още е в мазето.
0888901868164 2.0 T.SPARK '97
Honda CBR 929RR Fireblade
Comment
Comment